Jocurile Olimpice 2016

Scandal la Rio » Rafael Nadal s-a înfuriat și a pierdut finala mică! A pățit ca Halep la Roland Garros: "E bătaie de joc! Să mă duc să beau o Cola?"

+1 Foto
Rafael Nadal, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2016

Rafael Nadal, locul 5 ATP, a pierdut finala mică la Jocurile Olimpice în fața lui Kei Nishikori, locul 7 ATP, scor 2-6, 7-6, 3-6, după un meci care a durat 2 ore și 50 de minute.

Tenismenul spaniol a fost extrem de nervos pe întreaga durată a meciului. După ce l-au deranjat fanii din tribune, care se plimbau prin stadion în timpul punctelor, Nadal a fost enervat și de japonezul Nishikori.

După ce a pierdut setul doi, Nishikori a cerut o pauză pentru a merge la vestiar. Japonezul a stat 11 minute la vestiar, spre nemulțumirea lui Rafa, care a protestat către arbitru.

"Pot să mă duc să beau o Cola, nu?" Nadal către arbitrul Carles Bernardes

Arbitrul de scaun s-a justificat și i-a spus lui Nadal că nu poate să îi spună nimic pentru că s-a dus la vestiar. La conferința de presă, Nadal a criticat modul în care Federația de Tenis organizează turnee.

"Când ATP organizează turnee o face mai bine decăt ITF. S-a întâmplat ce s-a întâmplat și nici nu merită să mai comentăm", a spus Nadal la conferința de presă.

"Mi se pare incredibil cât a stat Nishikori pentru a veni de la vestiar! A avut timp să facă și un duș" Conchita Martinez, antrenorul echipei de Cupa Davis a Spaniei

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Simona Halep, la finala Roland Garros, din 2014, pierdută în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 7-6, 4-6. Atunci, rusoaica a stat foarte mult timp între servicii şi între seturi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.