Liga 1

Suporteri de lux pentru Steaua, la meciul cu City: "Azi sunt cu gândul alături de FC Steaua București!" » Mesaj special pentru Nicolae Stanciu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2016

Claudiu Keșeru, actualul atacant al lui Ludogoreț, le-a urat succes roș-albaștrilor înaintea meciului tur cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Fostul jucător al Stelei a publicat un mesaj de încurajare pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf și pentru jucătorul român al momentului. Keșeru i-a transmis lui Stanciu să joace fără presiune, în ciuda faptului că suporterii au mari așteptări de la el.

"Astăzi sunt cu gândul alături de FC Steaua București și de toți băieții de acolo. Să-i faceți pe suporteri să viseze, să creadă că nimic nu e imposibil, să vibrați împreună cu ei încât să tremure stadionul, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori și sunt sigur că se va mai întâmpla și în viitor.

Iar tu, Nicolae Stanciu, să joci așa cum știi, fără presiune, fără greutatea echipei pe umeri, chiar dacă toți așteaptă să faci lucruri mari pe teren. Baftă, Nicu! Hai, Steaua!", a scris Keșeru.

Nici Alex Chipciu nu a uitat de foștii colegi și a ținut să le transmită un mesaj de susținere steliștilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.