Liga Campionilor

GALERIE FOTO Umilința supremă! Dinamoviștii le-au dat șah-mat fanilor Stelei » Explicațiile coregrafiei-șoc

+5 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2016

Steliștii au avut parte de o surpriză de proporții la începutul partidei cu Manchester City, de pe Arena Națională.

Tribuna a doua a stadionului a fost acoperită de un mesaj, despre care nu s-a știut inițial dacă a fost o ironie a roș-albaștrilor sau un sabotaj din partea fanilor lui Dinamo.

"Doar Dinamo București", era mesajul afișat pe cele două inele ale tribunei a doua în primele minute ale meciului.

Cum a fost posibilă coregrafia-şoc

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui
show la meciul de aseară.

Pentru a-l convinge pe patronul Stelei, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o coregrafie 3D a celor de la Dortmund. Aceștia i-au spus lui Gigi că prima coregrafie va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare coregrafii.

Surse apropiate fanilor dinamoviștii susțin că un clip care arată modul în care a fost realizată farsa va fi publicat de membrii galeriei lui Dinamo, cel târziu mâine.

"Peluza Cătălin Hîldan" a reacționat pe pagina oficială de Facebook, unde fanii "câinilor" au spulberat orice dubiu. Fanii dinamoviști au pătruns pe stadion și au desfășurat acest mesaj, iar confirmarea suporterilor a fost preluată și de Ionel Dănciulescu și de pagina oficială de facebook a lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.