Liga Campionilor

FOTO Selfie-ul unor fani steliști aflați în mijlocul coregrafiei cu City a devenit viral + Cum au reacționat jucătorii lui Reghe când au văzut mesajul "Doar Dinamo București" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2016

Aroganța dinamoviștilor la adresa Stelei din play-off-ul Ligii, când suporterii "câinilor" au reușit să pună în practică o coregrafie cu mesajul "Doar Dinamo București", a făcut înconjurul lumii (Detalii AICI).

Trei dintre suporterii Stelei aflați la tribuna a doua, unde s-a realizat coregrafia, și-au făcut un selfie care a devenit viral pe internet, aceștia fiind îmbrăcați în vestele alb-roșii care au compus mesajul uriaș.

Fanii dinamoviști au profitat de ocazie și i-au ironizat pe aceștia cu fel și fel de comentarii. "Foarte reușit selfie-ul, bravo! Și coregrafia a ieșit frumos" sau "Dinamo a câștigat aseară încă 50.000 de suporteri", au fost doar două dintre reacțiile ironice ale "câinilor".

De remarcat și reacția jucătorilor Stelei, șocați în momentul când se aflau la centrul terenului pentru a da mâna cu adversarii și au întors capul spre tribuna a doua și au văzut coregrafia.

Weekendul trecut, Peluza Cătălin Hîldan a pornit campania "Doar Dinamo" care se voia a fi pentru derby-ul de sâmbătă cu Steaua, dar a fost mediatizată până la urmă la nivel internațional, datorită expunerii partidei din play-off, și preluată de presa din toată lumea (Detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.