Jocurile Olimpice 2016

GALERIE FOTO Nicio zi fără ceartă la JO » Un sportiv a arătat degetul mijlociu arbitrilor în direct la TV: "Putin, cât ai plătit pentru asta?"

+8 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2016

Această ediție a Jocurilor Olimpice e una extrem de tensionată, aproape în fiecare zi se întâmplă câte ceva neprevăzut. De această dată, pugilistul irlandez Michael Conlan, favorit la medalia de aur, a făcut scandal după ce a pierdut meciul în fața rusului Vladaimir Naikitin, în "sferturi" la categoria 56 kg.

Imediat după ce s-a dat decizia cu câștigătorul meciului, Conlan a avut o reacție extrem de dură și le-a arătat arbitrilor degetul mijlociu. De nervii irlandezului n-a scăpat nici Putin, care a fost ironizat chiar în timp ce transmisiunea era în direct.

"Am venit aici să câştig aurul. Mi-ați distrus visurile! Dar nu-i nicio problemă, am o carieră în față! AIBA sunt trişori! Sunt nişte trişori ordinari! Boxul amator pute rău de tot. Am vrut să fiu dublu medaliat olimpic şi campion olimpic, dar mi-a fost furat acest vis.

Nu voi mai merge la Jocurile Olimpice şi nu aş sfătui pe nimeni să mai boxeze pentru AIBA. Putin, cât ai plătit pentru acest lucru?", a declarat Conlan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.