Liga 1

Un fost jucător al Stelei, fascinat de umilința pusă la cale de dinamoviști: "A fost genial! Dacă eram în staff-ul Stelei, îi felicitam"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2016

Florin Lovin, fost jucător la Steaua, a vorbit despre cum fanii lui Dinamo i-au făcut pe rivali să arate mesajul "Doar Dinamo București" la startul meciului Steaua - Manchester City, 0-5.

"Sincer, eu i-aș felicita. Dacă aș fi în staff-ul Stelei, i-aș felicita pe cei de la Dinamo. De multe ori trebuie să strângi mâna adversarului și să îl feliciți pentru ce a făcut. A fost o idee genială a celor de la Dinamo. I-au păcălit. Steliștii trebuie să își asume asta și să meargă înainte. Păcat că la capitolul fani, Steaua nu poate contracare.

Dacă eu eram în tribună și vedeam ceva cu alb și roșu nu îl îmbrăcam. Celor de la Steaua nu le-a căzut bine și încearcă și ei să spună că nu îi interesează. Dar nu are cum să nu te intereseze așa ceva. Cei de la Dinamo au demonstrat că au cel mai organizat club din România, de la conducere până la galerie. Acum nu mai simt așa multe pentru Steaua, cum simțeam înainte ", a spus Lovin la conferința de presă dinaintea meciului Astra - West Ham, potrivit Dolce.

Lovin la Steaua:

  • 47 meciuri în cupele europene (semifinalist Cupa Uefa 2005/2006), locul 8 în clasamentul prezenţelor "all-time" în competiţiile internaţionale jucate de Steaua;
  • 103 meciuri/3 goluri în Liga 1,
  • 2 titluri
  • 2 Supercupe
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.