Derby de Romania

Reghe face 3 schimbări cu Dinamo » Cum va arăta primul 11 în Derby de România

Enache, Adi Popa și Bourceanu vor fi titulari cu Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2016

După 0-5 cu Manchester City, în play-off-ul Champions League, Steaua se va duela sâmbătă cu Dinamo, în derby-ul Ligii 1.

Pentru partida din etapa a 5-a, Reghe va face trei schimbări în primul "11", cauzate de o accidentare și de forma slabă a unor jucători. 

Golubovici este accidentat după duelul cu englezii și nu va juca în derby-ul cu Dinamo, locul lui urmând a fi luat de Florin Tănase.

Unul dintre titularii de marţi care nu va mai juca şi cu Dinamo e Muniru. Sigur în locul său va apărea Bourceanu. Mai sunt însă şi alţi doi jucători care şi-ar putea pierde tricoul de titular.

Vlad Achim a fost slab şi acum are parte şi de o concurenţă dură: brazilianul Boldrin e disponibil pentru Derby, e odihnit şi are prima şansă să fie ales de Reghe pentru a face cuplu cu Bourceanu.

Apoi, prestaţia slabă a lui Toşca l-a scos din sărite pe antrenor, care l-a criticat chiar şi în public. Şi aici există o altă soluţie: Bogdan Mitrea, transferat acum două săptămâni.

În schimb, Enache, care l-a dezamăgit şi el pe Reghecampf, va rămâne în primul "11" pentru că nu există o altă soluţie pe postul său

Echipa probabilă Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momiclovici - Bourceanu, Boldrin - Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Fl. Tănase
Rezerve: Cojocaru, Mitrea, Achim, Aganovici, Amorim, Tudorie

Meciul Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis de DigiSport, DolceSport, LookTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.