Derby de Romania

"Fiara" încinge derby-ul Steaua - Dinamo » Lăcătuș a râs de dinamoviști după coregrafia cu City: "Alte motive de sărbătoare nu au"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2016

Marius Lacătuș, cel mai important nume din istoria Stelei, a comentat modul în care fanii lui Dinamo i-au făcut pe rivali să arate mesajul "Doar Dinamo București" la startul meciului Steaua - Manchester City, 0-5.

"Fiara" i-a ironizat pe dinamoviști și a spus că aceștia vor ajunge să sărbătorească acest eveniment, la fel cum sărbătoresc și ziua în care au dat foc unei peluze de pe stadionul Ghencea, în 1997.

"Din pacate pentru Dinamo, fani vor avea o nouă zi în plus de sărbătorit. O vor sărbători ca pe ziua în care au ars peluza. Ei nu au alte lucruri pentru care să sărbătorească.

Se vorbește prea mult despre asta. Poate că pe jucătorii Stelei îi va motiva, dar nu cred că va fi o motivație foarte mare doar din cauza coregrafiei", a spus Lăcătuș la televiziunea sportro.

Meciul Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis de DigiSport, DolceSport, LookTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.