Derby de Romania

Dinamoviștii îi dau replica lui Reghecampf: "Poate o ia tăvălugul peste ei! Va fi deranj dacă bate Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2016

Steaua și Dinamo se vor duela sâmbătă, în derby-ul Ligii 1. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi transmis de DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

După ce Reghe a răbufnit după umilința din tribune de la meciul cu Manchester City și a spus că tăvălugul a pornit spre Dinamo, Ionel Augustin, fost jucător al "câinilor" i-a dat o replică dură antrenorului stelist.

"Să fim realiști un pic. Scorul de la Steaua - City este destul de dur. Dacă ne aducem aminte, Steaua a avut prima ocazie. Dacă dă gol acolo, nu că bătea Steaua, dar era meci greu pentru englezi.

Eu zic că steliștii au ieșit puțin șifonați din punctul ăsta de vedere, mai ales că a fost și farsa aceea care nu prea le-a convenit. Eu spun că dacă nu era scorul atât de dur, cred că o savurau și ei. Dar normal că a venit scorul acela și cu farsa, nu prea le-a căzut bine și îi vor mobiliza pe steliști. Acum ne așteptăm la o partidă mult mai interesantă decât până acum pentru că este clar că vor veni puțin răniți.

Așa cum a declarat Reghe, că vine tăvălugul. S-ar putea ca tăvălugul să o ia înapoi și să vină peste ei. Închipuiți-vă ce deranj va fi și pe acolo dacă Dinamo face un rezultat bun", a spus Augustin la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.