Liga Campionilor

Un fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua a fost la un pas de a lua parte la umilința din tribune: "La meciul cu City avea bilete la tribuna a II-a"

+1 Foto
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2016

Miodrag Belodedici, fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, a fost la un pas de a lua parte la coregrafia de la meciul Steaua - City, 0-5.

Jean Vlădoiu, prieten cu Belodedici, a povestit cu fostul fundaș a fost la un pas să meargă în tribuna a II-a la meciul cu City și să ia parte la umilința pusă la cale de suporterii lui Dinamo.

"Pe prietenul meu (n.r. Belodedici) mi-ar fi făcut plăcere să îl văd în alb-roșu. Lui i s-a dat bilet la tribuna a II-a și trebuia să meargă la meci. Am reușit să îl conving să stăm împreună și să vedem meciul. Altfel, cu siguranță îl vedeam în alb sau în roșu.

A fost o glumă făcută de câțiva suporteri ai lui Dinamo. A fost o glumă reușită. Nu a deranjat nimeni pe nimeni. Suporterii nu și-au dat seama și au îmbrăcat acel echipament. Până la urmă, și Becali și crainicul stadionului au fost păcăliți. Asta e. Sper să nu îi motiveze pe steliști pentru meciul din campionat", a spus Vlădoiu la DolceSport.

"Mie îmi plac culorile alb și roșu. Dacă eram la tribuna a II-a, purtam acea vestă. Va trebui să fim mai atenți de acum înainte" Miodrag Belodedici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.