Liga 1

VIDEO Splendoare în iarbă » ACS Poli e ciuca bătăilor în Liga 1: 0-5 cu Botoșani. Frații Fulop și Astafei au fost senzaționali

Moldovenii s-au distrat pe cinste pe Bega // FOTO Adrian Pâclișan

Articol de Cosmin Prişcă  —  Friday 19th of August 2016 12:00

Fulop sr a jucat senzațional, Astafei a încântat, iar Fulop jr a marcat primul gol în L1.

Problema la Timișoara nu mai este dacă vor retrograda sau nu, ci dacă vor ajunge pe plus. După cum au jucat ieri, ar trebui să își ia gândul. E drept, au avut doi adversari, Astafei și Fulop, absolut incredibili, însă prestația gazdelor a fost sub orice critică.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Este inexplicabil cum o echipă de prim eșalon nu poate să fie cursivă în acțiuni, cum are dificultăți enorme în a ieși din apărare, iar fazele la poarta adversă par rupte din scenarii SF.

De fapt, cumva se explică: Timișoara ar fi modestă și-n "B". A retrogradat în sezonul trecut, însă, cumva, a rămas în Liga 1. Încă se comportă ca în divizia secundă.

Să nu le luăm din merite băieților lui Grozavu. Nici chiar lui Leo, care are curajul în acest început de sezon să jongleze cu sistemele de joc. Bineînțeles, sub patronajul jocului ofensiv. Și are și unelte: Fulop senior e absolut senzațional și Astafei, un chilipir evident, dovedește, încă o dată, că-i un jucător peste media formațiilor la care a evoluat.

Botoșaniul va câștiga mulți suporteri neutri în acest sezon, grație supermeciurilor pe care le face, în timp ce pe Bega se vorbește de o nouă retrogradare, după doar 4 etape.

"Așa e în fotbal, acum ești sus, după care poți fi jos. Sper să marchez cât mai mult, să nu mă opresc acum. Fratele meu e un băiat cuminte și sper să ajungă mai bun decât mine"
Istvan Fulop, mijlocaș FC Botoșani

"Asta-i realitatea, 0-5! Din păcate, între noi și celelalte echipe din prima divizie e o diferență prea mare. Am avut cea mai frumoasă perioadă la Botoșani și jucătorii de acolo vor rămâne prietenii mei"
Marius Croitoru, căpitan Poli Timișoara

"Când irosești 5-6 ocazii mari de gol, n-ai la ce altceva să te aștepți!"
Ionuț Popa, antrenor Poli Timișoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.