Jocurile Olimpice 2016

Rușii au venit cu popa ca să bată Norvegia! Echipa lui Trefilov s-a calificat în finală și va juca pentru aur cu Franța

Duelul din tribune // Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 20th of August 2016 12:00

Echipa lui Trefilov a adus în tribune un preot, în timp ce fanii norvegieni s-au echipat în vikingi.

Rusia avea un coplex de inferioritate în fața Norvegiei, echipă pe care nu o mai bătuse într-un meci oficial din 2009! Nordicele câștigaseră finala olimpică din 2008, 24-18, apoi își trecuseră în cont a doua victorie olimpică, la Londra, după finala cu Muntenegru.

Loke, Mork și compania trebuiau să mai bată o dată Rusia pentru a lupta pentru a treia coroană consecutivă.

A intrat în vestiar

În "Future Arena" din Rio, joi seara, Rusia a venit mai pregătită ca oricând. Echipa lui Trefilov a adus chiar și un popă ca să alunge ghinionul. Și a reușit. Părintele, adus tocmai de la Moscova, a intrat în vestiar înainte de meci, le-a miruit pe fete și s-a rugat pentru victoria lor!

Fața bisericească a miruit-o la începutul jocului, în tribună, și pe Elena Isinbaieva, recordmena mondială la săritura cu prăjina, care nu a putut participa însă la Rio din cauza sancțiunilor date atleților ruși pentru dopaj.

Herrem le-a îngropat!

A fost un meci senzațional, cel mai frumos de până acum în concursul feminin de la Rio. Rusia a condus tot timpul, dar Norvegia a revenit de fiecare dată. Loke a egalat când mai erau 4 secunde și a trimis meciul în prelungiri. Tot esticele au controlat și prelungirile, dar nordicele nu au cedat niciun moment.

La ultimul atac, la 38-37 pentru rusoaice, Camilla Herrem, fosta extremă de la HCM Baia Mare, a primit mingea pe stânga, a lobat-o pe Erohina, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă!

Franța-Rusia va fi finala olimpică la feminin, azi, ora 21:30 (TVR), echipa lui Olivier Krumbholz trecând în semifinale, 24-23, de Olanda.

S-a mai scris astăzi despre JO 2016:

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.