Campionate

VIDEO Barcelona reloaded! Cum sa ai posesie de peste 80%, să dai 25 de șuturi și să pierzi 0-2

+2 Foto
Sam Vokes, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 august 2016

Liverpool nu a continuat evoluția stelară din prima etapă de Premier League și a pierdut pe terenul lui Burnley, scor 0-2.

Echipa lui Jurgen Klopp a încasat primul gol în minutul 2, când Sam Vokes a profitat de ezitările din apărarea lui Liverpool și a șutat necruțător.

"Cormoranii" au încercat să întoarcă situația de pe tabelă, dar un contraatac-școală a lui Burnley s-a încheiat perfect în minutul 37, când Andre Gray a strecurat o minge prin hătișul de picioare din fața portarului Mignolet și a ridicat scorul pe tabelă.

Purtând niște echipament fosforescente, asemănătoare cu cele ale Borussiei Dortmund, jucătorii lui Klopp au forțat o repriză întreagă să revină în meci, însă, în ciuda unei posesii zdrobitoare, 81%-19%, mai mult ca orice altă echipă din sezonul trecut de Premier League, Burnley a fost de netrecut. VIDEO CU GOLURILE AICI

2 șuturia avut Burnley la și spre poartă, Liverpool a avut 25!

City se transformă în Bayern!

Manchester City a învins Stoke City în etapa a doua din Premier League, scor 4-1, înainte de returul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor. "Cetățenii" lui Guardiola arată tot mai bine și au făcut scor astăzi, în meciul disputat pe Stadionul Britannia, împotriva celor de la Stoke City. VIDEO AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.