Liga 1

VIDEO CFR - Astra 5-1! Nebunie de meci în Gruia! Campioana, masacrată într-un meci cu 4 penalty-uri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 August 2016

CFR a distrus-o pe Astra la Cluj, scor 5-1, într-un meci din etapa a 5-a din Liga 1. Acesta e al doilea joc când campioana României primește cel puțin 4 goluri în acest sezon, după ce în prima etapă a fost învinsă de Dinamo, scor 1-4.

Vezi meciul liveTEXT

CFR CLUJ - ASTRA 5-1  (VIDEO)
Au marcat:
Cr. Lopez 12, 63, T. Lopes 70, Petrucci 77, 90+3 / D. Niculae 9
A ratat penalty:
Săpunaru 68

Astra a început foarte bine meciul și a deschis scorul în minutul 9 prin Daniel Niculae, care a șutat superb din interiorul careului. Ardelenii au egalat la numai trei minute distanță prin Cristian Lopez din lovitură de pedeapsă.

Cu 10 minute înainte de finalul primei părți, Astra putea beneficia de un penalty, dar arbitrul Lucian Rusandu n-a acordat lovitură de la 11 metri la intervenția lui Larie la Teixeira, deși jucătorul giurgiuvenilor a rămas fără gheata din picior. Marius Șumudică, fiind suspendat, a intervenit la pauză în direct la Digisport și și-a vărsat nervii pe decizia arbitrului. Vezi AICI mai multe detalii.

După pauză a început masacrul pentru campioana României. În minutul 63, Cristian Lopez realizează dubla tot din lovitură de pedeapsă. Cinci minute mai târziu, Astra a beneficiat și ea de un penalty, dar Mincă a apărat șutul lui Săpunaru. La faza imediat următoare, Tiago Lopes a făcut 3-1 cu un șut puternic din careu.

În minutul 77, Petrucci și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, el fiind și cel care a stabilit scorul final dintr-o altă lovitură de pedeapsă în minutele de prelungire.

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă - Peteleu, Larie, Mureșan, Tiago Lopes - Petrucci, Nascimento - Jakolis, Juan Carlos Ruiz, Alexandru Paun - Cristian Lopez.
Antrenor: Vasile Miriuță.

Astra Giurgiu: Lung jr - Vangjeli, Fabricio, Oros, Morais - Seto, Lovin - Ionita II, Teixeira, Nicoară - Daniel Niculae.
Antrenor: Cristian Petre (Marius Șumudică - suspendat).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.