Derby de Romania

A început iar? Tamaș ar fi băut toată noaptea în Centrul Vechi! Becali: "Eu l-am trimis să bea!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 august 2016

Gabriel Tamaș pare să fi călcat din nou pe bec. Azi-noapte, după terminarea derby-ului dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1, fundașul și-ar fi făcutde cap în Centrul Vechi din București.

Jurnaliștii de la Cancan scriu că Tamaș a plecat în club imediat după meci și ar fi petrecut până în jurul orei 9 și jumătate. Conform aceleiași surse, fotbalistul ar fi fost în stare de ebrietate și s-ar fi enervat la un moment dat după ce a observat că un străin îl filma.

Tamaș i-ar fi smuls omului telefonul din mână și i l-ar fi spart de aleea pietruită din jurul clubului. Sursa scrie și că fotbalistul ar fi continuat să bea și după acest incident fără să-i pese de telefonul respectivei persoane.

Gigi Becali nu s-a arătat deranjat de escapada pe care ar fi avut-o jucătorul său și a declarat pentru Cancan: "Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, dar nu trebuia el să-i ia telefonul ăluia care îl filma. Aici a greşit! Altfel, e treaba lui Tamaş ce face în timpul liber. Eu sunt patron la Steaua, iar el era în timpul liber".

Gabi Tamaș e recunoscut pentru nenumăratele sale ieșiri în oraș terminate după multe pahare de alcool. În unele cazuri a ajuns și la Secția de Poliție, după ce a spart un geam al unui bloc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.