Liga 2

Vă mai aduceți aminte de el? A fost la un pas de Steaua, a evoluat la Rapid, iar acum a înscris din nou pentru echipa care l-a format

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 22 august 2016

Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu FC Braşov, programat în runda cu numărul trei din eşalonul secund după golurile semnate de Vasile Pop şi respectiv Sabrin Sburlea, din penalty.

Bogdan Andone, antrenorul principal al sătmărenilor, resimte, în continuare, absenţa unor oameni decisivi în compartimentul ofensiv.

"Avem mare nevoie de unul sau doi atacanţi, pe care sper să îi găsim cât mai curând. Sper să avem răbdare pentru că am venit la Satu Mare pentru un proiect pe trei ani. Am vrea să copiem, într-un fel, proiectul lui Hagi de la Viitorul, unul de real succes.

Dacă nu ne creştem jucătorii în propria ogradă ne va fi foarte greu în actualele condiţii financiare. Am petrecut ani frumoşi cu Marius Şumudică, în staff-ul acestuia, dar era momentul să merg pe cont propriu", a precizat Bogdan Andone la Sport Total FM.

Sabrin Sburlea (27 de ani) a evoluat timp de 4 ani la FC Brașov. A plecat apoi la Rapid, a mai jucat la Vaslui, Hansa Rostock, SSVg Velbert și acum a revenit la Braşov.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.