Nationala

Vine verdictul! S-a încheiat inspecția pe Cluj Arena! Răspunsul pentru meciul cu Muntenegru vine în următoarele ore. "Gazonul va fi la 80%"

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday, 23 August 2016

S-a încheiat inspecția pe stadionul Cluj Arena, acolo unde România va întâlni Muntenegru, de pe 4 septembrie, 21:45, în direct pe TVR1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Jonathan Smith, reprezentantul UEFA, a făcut o inspecție de 3 ore și a trimis raportul către UEFA și FRF, inclusiv pe testele de pe gazonul de la Cluj. Sunt teste de elasticitate, rezistență etc. Urmează ca într-o oră și jumătate să aflăm rezultatul, dacă echipa națională va evolua sau nu la Cluj.

Mircea Crăciun, reprezentantul firmei ECO Garden Construct, cea care se ocupă cu refacerea suprafeței de joc, spune că "gazonul este acum la un nivel de 50% față de cum ar trebui să arate. Eu am o estimare optimistă în perspectiva meciului cu Muntenegru. Probabil că vom aduce suprafața de joc la 80% din cât e nevoie, iar asta înseamnă că s-ar putea să aibă anumite probleme estetice, adică mici zone degazonate. Dar din punct de vedere al calității, gazonul va fi OK, nu vor fi probleme".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.