Nationala

Răzvan Raț îi "răspunde" lui Daum: "Cum naibii mi-a oferit Rayo un contract pe patru ani, dacă sunt așa bătrân?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 august 2016

Răzvan Raț nu a fost convocat pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial, dar este de părere că vârsta nu îl împiedică să joace la cel mai înalt nivel, iar cea mai bună dovadă este noul contract pe care l-a semnat cu Rayo Vallecano.

"Am semnat ieri un nou contract cu Rayo, pe patru ani de zile. Am avut dorința de a pleca, dar per total va fi mai bine așa. E un contract care era greu să-mi fie oferit indiferent care ar fi fost echipa. Și din punct de vedere financiar este bine, indiferent dacă rămânem în Segunda (n.r. Division) sau dacă promovăm în Primera. Obiectivul este revenirea în Primera.

Cum naibii mi-a oferit Rayo acum un contract pe patru ani, dacă sunt așa bătrân? Nu joacă nici buletinul, nici pașaportul, nici cartea de identitate, nici restul. În fotbal, trebuie să fii bine din punct de vedere fizic", a spus Raț la Digi Sport.

Fostul căpitan al naționalei a dezvăluit faptul că noul selecționer l-a sunat personal pentru a-i comunica decizia de a nu-l convoca pentru meciul cu Muntenegru. Raț susține că a înțeles motivele selecționerului și că așteaptă să fie convocat pentru partidele următoare.

"Daum n-a avut la dispoziție niciun meci amical. Va fi doar săpămâna dinaintea partidei cu Muntenegru. Jucătorii trebuie să înțeleagă filosofia noului antrenor", a adăugat Răzvan Raț.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.