Liga 1

EXCLUSIV Cum proceda Dinamo când voia să câștige un meci? Dezvăluiri savuroase: "Ne obligau! Ziceau că ne dau 2-1, dar ne băteau cu 3-1! Nici măcar nu se țineau de cuvânt" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 August 2016

Ion Sdrobiș, 70 de ani, a făcut o radiografie nemiloasă fotbalului intern și personajelor importante din fenomen. Printre cei criticați este și Mircea Lucescu. A povestit cum acționa Dinamo pentru a câștiga un meci în trecut. 

Cu Lucescu a avut multe contre în anii 90, când actualul tehnician al lui Zenit o pregătea pe Rapid.

"I-am zis: «Pe vremea ăluilalt mă băteai cu Postelnicu, acum cu banii lui Copos!». Eu n-am făcut blaturi în viața mea, dar veneau cu Bărbulescu, cu Postelnicu și spuneau că ne bat cu 2-1 și ne învingeau cu 3-1, nici măcar nu se țineau de cuvânt.

Au fost 3 meciuri în viața mea în care mi s-a cerut, că dă Cami, că dă ăla, pac, pac, hai la joc! Numai Dinamo ne obliga. Steaua o fi fost cu alte canale, de obicei lucra cu arbitrii, că i-am strâns pe unii de gât.

Dinamo venea la intimidare. Valentin Ceaușescu nu a venit o dată să ceară ceva", a rememorat Sdrobiș. Totuși, are un respect deosebit pentru Il Luce: "A avut minte mereu, d-aia a și ajuns la nivelul unde e. Chiar și el a recunoscut mai demult: «În România, e nevoie de oameni ca Sdrobiș!»".

Citește întreg interviul în Gazeta Sporturilor de azi sau din ediția digitală. 

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ De 1.000 de ori Reghecampf! Performanţă remarcabilă pentru tehnicianul Stelei

√ Fostul mare fotbalist român ajuns acum consilier la echipa de fete a lui PSV

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din play-off-ul Ligii Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.