Europa League

Pesimism în tabăra Astrei, înaintea returului cu West Ham: "E ca și cum te pregătești să intri la Cibernetică și în ultima zi citești manualul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2016

Echipa Astrei  a plecat astăzi în Anglia, pentru returul cu West Ham din play-off-ul Europa League.

Marius Șumudică a dezvăluit că nu va participa la antrenamentul echipei din această seară și crede că va fi extrem de greu ca Astra să obțină calificarea.

"Când ești în tribună se întâmplă lucruri care nu trebuie să aibă loc în viața unui antrenor, a unei echipe.

De exemplu, acum, la CFR Cluj, când am văzut că Miriuță forțează cu doi atacanți am vrut să-l bag pe Săpunaru și în minutul respectiv am luat gol, 2-1. Și atunci nu aș fi vrut să-l scot pe Nicoară, ci pe Oros. Eu astăzi nu pot să conduc antrenament, doar să mă așez pe bancă la meci. Asta îmi permite UEFA și FIFA în momentul de față.

E ca și cum te pregătești să intri la Cibernetică un an întreg și te duci în ultima zi și citești manualul. Crezi că intri? Nu! Va fi foarte greu cu West Ham! Din câte am citit prin presa din Anglia nu se schimbă foarte multe față de ultimul joc pe care l-au câștigat", a spus Marius Șumudică la plecarea în Anglia, conform Dolce Sport.

Partida retur dintre West Ham și Astra va avea loc mâine, de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Londra și va fi în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Meciul tur s-a încheiat la egalitatea, scor 1-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.