Campionate

FOTO și VIDEO Filmarea cu momentul rupturii definitive dintre Guardiola și Hart, înainte de Steaua » Înlocuitorul portarului a sosit deja la Manchester

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 August 2016

Meciul dintre Manchester City și Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi cel mai probabil ultimul disputat de Joe Hart în tricoul "cetățenilor".

Claudio Bravo, portarul Barcelonei, a ajuns deja la Manchester și a efectuat vizita medicală, iar la meciul din această seară este așteptat să fie în tribunele Etihad Stadium.

Pep Guardiola a confirmat ieri la conferința de presă că transferul goalkeeperului de 33 de ani este aproape finalizat, iar la meciul cu West Ham de la finalul săptămânii este de așteptat ca Bravo să fie în poarta lui City. De cealaltă parte, Joe Hart ar putea fi împrumutat la Everton, după cum informează jurnaliștii englezi de la The Telegraph.

Conform presei britanice, lui Bravo i-a fost propus un contract pe trei sezoane, iar Barcelona ar urma să primească în schimbul său aproximativ 20 de milioane de euro.

Ruptura dintre Guardiola și Hart s-a văzut foarte bine la antrenamentul de ieri, când tehnicianul i-a cerut portarului să părăsească ședința de pregătire, spre nemulțumirea evidentă a fotbalistului. 

*Claudio Bravo s-a oprit pentru a face fotografii, înainte de a decola către Manchester

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.