Derby de Romania

Un suporter al lui Dinamo a murit la finalul meciului cu Steaua!

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 24 August 2016

Un moment șocant s-a petrecut la finalul meciului dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1. O pagină de facebook a suporterilor dinamoviști a scris despre modul în care un ultras și-a pierdut viața după Derby de România.

E vorba de Adrian Matei, 18 ani, care a intervenit pe drumul spre casă, după finalul meciului, într-un conflict în care ar fi fost implicați mai mulți steliști și un dinamovist. Tânărul ar fi fost lovit în cap cu o sticlă, a intrat în comă, iar astăzi s-a anunțat decesul.

"Cu ură, cu supărare, cu nervi vă zic în gura mare că ăsta nu mai e fotbal! S-a ajuns nu departe, ci mult prea departe! După meciul Steaua-Dinamo un copil(îl știam personal) nepotul unui prieten drag și bun din copilărie a primit de la niște steliști o sticlă în cap.

A intrat în comă și astăzi cu regret am aflat că s-a și stins din viață! Dumnezeu să-l odihnească! Se întorcea pe drumul spre casă, iar la portavoce (aproape de Titan) niște steliști băteau cu pumnii și picioarele un alt copil dinamovist care avea legat un fular de mână, Adiță s-a băgat cu amicul lui să îi despartă și drept răsplată a primit o sticlă în cap fapt care i-a provocat în final moartea!", se arată pe pagina de Facebook Nuova Guardia 1996.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.