Liga Campionilor

Becali i-a răspuns lui Prunea și a anunțat ce adversar vrea să evite în Europa League: "Nu mai vreau să fim umiliți". În ce stadiu e transferul lui Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 August 2016

Gigi Becali s-a arătat extrem de realist după meciul retur cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-1 și îi răspunde lui Florin Prunea, după ce oficialul ieșenilor s-a întrebat ironic "Ce a făcut Stanciu pentru fotbalul românesc?".

"City n-a dat drumul la motoare, n-a jucat cu 4 jucători de bază. Nu e nimic relevant din meciul ăsta. I-am zis și lui MM că a fost un accident în tur. E adevărat că nu-i putem învinge vreodată, dar nu e diferența aia de 5 goluri.

Nu știu dacă Stanciu va fi cu noi în grupele Europa League. Vă pot spune doar că Stanciu e un jucător între 7 și 15 milioane de euro. 7 milioane îi pot avea oricând pe el. Zicea Prunea că ce a făcut Stanciu până acum? Păi vă spun eu ce a făcut Stanciu. El de unul singur a băgat 12-13 milioane de euro în clubul Steaua. Trei goluri cu Sparta și ne-a adus 12 milioane. Asta nu e performanță să marchezi trei goluri din postura de mijlocaș?! Veți vedea voi cum iau 11 milioane de euro pe el", a declarat Becali la Digisport.

Gigi Becali a vorbit și despre adversarii pe care și dorește în grupele Europa League: "N-aș vrea Manchester United. Dar ar fi bine totuși că am mai luat un milion jumătate de euro din bilete. United e prea puternică. Nu vreau să mai fim iar umiliți. Eu vreau italieni. În Italia nu sunt așa de mulți bani până când vor intra chinezii și acolo". 

"Eu am făcut o ofertă Astrei pentru Alibec și am înțeles că dacă nu se califică mi-l dau. Eu dau un milion pe Alibec pentru că-l voi face de 4-5 milioane. Dacă vine la Steaua nu are voie țigară și coca-cola. Dar ce vrei să fac? Să dau un milion și să-l pierd? Ăsta e fotbalist mare dacă mă ascultă. Astra nu are alte oferte pentru Alibec. E normal că nu țin cu Astra mâine" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.