Europa League

Jucătorii Astrei au dat tot din casă: "Şumudică mă face să plâng lângă el. Înainte de startul sezonului i-am spus asta"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 August 2016

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a învins-o în retur pe West Ham, scor 1-0 (2-1 la general). Jucătorii campioanei României au fost în extaz după calificare.

"Publicul a fost un imbold pentru noi. În România nu mai găseşti o aşa atmosferă. Ne-a dat bucuria de a juca fotbal. Marius Şumudică a contat foarte mult. Acum ne vom axa mai mult pe campionat pentru că până acum nu ne-am gândit. E bine că ne-am îndeplinit obiectivul şi ne-am calificat", a declarat Silviu Lung jr. la Dolcesport.

Florin Lovin a mers mai departe şi a dat mai multe detalii din interior, începând cu un moment petrecut înaintea startului noului sezon.

"Nu-mi vine să cred ce am făcut la vârsta mea. E un vis care nu se mai termină. Frumuseţea fotbalului şi-a dovedit măreţia. Acum 3 zile eram la pământ. Acest om minunat Şumudică ne-a calificat. Cu toate defectele lui are un suflet uriaş. Asta mă face să plâng lângă el de bucurie.

Înainte de startul sezonului îi spuneam lui Şumi că nu ştiu dacă pot să joc din trei în trei zile. Când vine Teixeira lângă mine, la 36 de ani, e incredibil. Suntem la o vârstă care, fără modestie, tinerii au ce învăţa de la noi. Vreau o echipă din Anglia în grupe în afară de United", a spus şi Lovin la Radiosport1.ro.

"Am dat totul pentru meciul de azi. Şumudică e ca un tată pentru noi. El a format acest grup, aveam mare nevoie de el. A fost o presiune uriaşă. Avem nevoie de mai mulţi jucători odată cu intrarea în grupe. Cred că vom fi plătiţi acum, nu mai are încotro patronul. Probabil vor fi investiţii mai mari acum. Eu vreau Manchester United în grupe. Jucătorii vor să joace cu cele mai mari echipe, nu ştiu dacă vom trece de grupe. Trebuie să facem meciuri bune" Geraldo Alves

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.