Tragedie

UPDATE FOTO Suspectul este stelist sau rapidist?! » A recunoscut incidentul!

+7 Foto
foto: Raed Krishan

Articol de Justin Gafiuc  —  Friday, 26 August 2016

Adrian Daniel Matei, un suporter dinamovist în vârstă de 18 ani, a murit după ce sâmbăta trecută, în timp ce se întorcea de la meciul Steaua - Dinamo, a fost lovit în urma unei altercații care a avut loc în apropierea parcului Titan din București.

UPDATE 14:30 / Un site cunoscut printre fanii Rapidului, 1923.ro, susţine că suspectul este fan al echipei giuleştene şi face parte din gruparea Radicals.

UPDATE 12:30 /  Ultimele informaţii arată că suspectul principal era într-o facţiune ultras a Stelei. Acesta făcea parte din gruparea Titan Boys, o grupare de bază din Peluza Nord a Stelei, şi lucra ca agent de pază la un supermarket.

Suspectul a recunoscut că a avut incidentul după meciul Steaua - Dinamo şi a susţinut că l-a lovit cu un baston telescopic pe care îl avea în dotare de la job.

Poliţia l-a identificat după declaraţiile martorilor coroborate cu imagini video de la camerele din zonă. Poliţia nu are pe cameră întreg incidentul, ci doar frânturi. Suspectul a mai susţinut că întreg incidentul a durat 30-40 de secunde.

UPDATE 11:00 / Primele imagini cu principalul suspect în cazul morţii suporterului dinamovist în galeria foto de mai sus.

****

Poliția a arestat azi noapte principalul suspect în acest caz. Este vorba despre Alexandru Badea, un tânăr născut în anul 1991 și care locuiește chiar în zona în care s-a întâmplat tragedia (Potcoava - Titan). 

Primele informații în legătură cu decesul lui Adrian au apărut pe o pagină de facebook a suporterilor dinamoviști, Nuova Guardia 1996, unde se menționa că tânărul ar fi intervenit pe drumul spre casă, după finalul meciului, într-un conflict în care ar fi fost implicați mai mulți steliști și un dinamovist. Adrian ar fi fost lovit în cap cu o sticlă, a intrat în comă, iar acum două zile s-a anunțat decesul.

Suporterul de 18 ani, legitimat la clubul de hochei pe iarbă CS Antilopa, a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București, însă nu a mai putut fi salvat.

Citește aici filmul evenimentelor din seara tragică: "I-au atacat din boscheți"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.