Liga 1

EXCLUSIV El a fost jucătorul dorit insistent de Andone la Dinamo » Motivul neaşteptat pentru care transferul a picat: avea probleme la inimă!

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 26 august 2016

GSP.ro a aflat jucătorul care a fost aproape să semneze cu Dinamo în această vară.

E vorba de atacantul Duckens Nazon, 22 de ani. Acesta are dublă cetăţenie, francezo-haitiană, şi a marcat pentru "naţionala" Haiti 4 goluri în 17 meciuri.

Conform surselor GSP.RO, Nazon a picat vizita medicală de la INMS, rezultatul analizelor băgând frica în conducerea dinamovistă.

Doctorii i-ar fi descoperit anumite probleme la inimă jucătorului şi au cerut analize suplimentare, iar Dinamo a renunţat imediat la fotbalist, deşi contractul era pregătit şi se mai aştepta doar semnăturile părţilor.

Ioan Andone a dezvăluit acum trei zile că un atacant pe care şi l-a dorit foarte mult a venit la Bucureşti să semneze, dar n-a fost oprit totuşi de Dinamo: "Dacă atacantul nu vine, îl iau în iarnă. A fost şi la Bucureşti unul, dar nu l-am luat.

E un atacant foarte bun, pe care mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Mi-a plăcut, îi mai dădeam salariu de la mine, dar au fost mai multe cauze pentru care nu a venit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.