Liga 1

Se răzbună Sânmărtean? Făcut "ciorbă reîncălzită" și interzis de MM Stoica la Steaua, Lucian va juca astăzi împotriva fostei sale echipe

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday 27th of August 2016 12:00

Lucian Sânmărtean a fost dorit de Becali înapoi la Steaua în această vară, dar la presiunea lui Mihai Stoica, patronul a decis ca mijlocașul de 36 de ani să nu mai ajungă în curtea vicecampioanei.

Chiar dacă Reghecampf avea toate avantajele de a-l înregimenta pe Luci, fiind impresariat de Anamaria Prodan, cel desemnat jucătorul român al anului în ancheta Gazetei din 2014 a ales până la urmă Pandurii.

Înainte de a semna cu echipa lui Grigoraș, Sânmărtean a fost făcut praf de MM: "Nu mai poate ajuta Steaua. El nu poate face ambele faze! În anul în care a jucat la noi, dacă stau bine şi mă gândesc, ce trofee s-au câştigat cu el?! Eu am desfiinţat acasă cuptorul cu microunde. Nu îmi place mâncarea reîncălzită. Chiar nu suntem în stare să aducem jucători din toată lumea asta? Trebuie să apelăm numai la foşti jucători?! Nu avem nevoie de unul de 36 de ani care are calităţi doar pe faza ofensivă şi despre care nu mai ştim mare lucru acum. Nu mai are ce căuta la Steaua!".

Acum, bistrițeanul are șansa să-i demonstreze celui care l-a făcut praf în direct la televizor că s-a înșelat! Iar pentru asta, Petre Grigoraș va începe cu Sânmărtean încă din primul minut împotriva vicecampioanei.

"Eu mi-am făcut datoria pentru Steaua, am făcut parte dintr-un grup foarte bun şi am luat trei trofee, nu mă gândesc prea mult la ce a declarat Stoica. Sunt păreri personale pe care nu le comentez şi care nu mă afectează. Eu vreau să mă bucur de fotbal, iar bucurându-mă de fotbal, cu siguranță îmi voi putea ajuta colegii și vom avea rezultate bune împreună", a fost răspunsul lui Lucian.

"Acum îmi pare rău că nu l-am luat pe Sânmărtean. Cu el nu aveam niciun fel de emoție în meciuri. De exemplu, cu Sparta Praga dacă era el pe teren câștigam la scor!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Lucian e un profesionist desăvârșit. Se pregătește extraordinar, e un exemplu pentru toți. Nu ne temem de Steaua, vom încerca să câștigăm"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

"Avem un lot mult mai valoros, care se poate impune fără probleme la Severin. Au stilul lor de joc, o să ne fie greu, dar trebuie să demonstrăm pe teren că suntem peste ei"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

2.20e cota caselor de pariuri pentru ca Steaua să se impună la Severin, în timp ce gorjenii au cota 3,60

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.