Liga 1

UPDATE Negocierile se amână pentru mâine! Suma uriaşă pe care o poate lua Steaua pentru Stanciu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2016

Transferul lui Nicolae Stanciu se va mai amâna cel puțin o zi întrucât reprezentanții lui Anderlecht vor veni la București pentru negocieri abia mâine.

update

Discuțiile pentru transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht nu vor mai fi purtate astăzi din cauza faptului că belgienii nu au găsit bilete de avion în timp util, informează Digi Sport. 

Inițial, Gigi Becali a anunțat că oficialii belgieni vor veni astăzi, în jurul orei 13:00 la București, pentru a discuta detaliile transferului lui Nicolae Stanciu la Anderlecht.

"Anderlecht a venit cu o ofertă de 9 milioane de euro. Exact aceeași situație a fost cu Chipciu, am plecat de la un milion jumătate. Am zis că nu-l dau fără trei milioane jumătate sau patru. Au insistat foarte mult, până la urmă au trimis o ofertă de trei milioane plus încă ceva. A fost o negociere de aproape o lună de zile la Chipciu.

Credeți că dacă nu aveam și alte oferte, mă țineam așa bățos? Aștept din alte părți, sume mai mari, de ce să mă grăbesc? Nu-l dau pe nouă milioane. Dacă dau belgienii zece milioane, Stanciu e la ei. Eu am vorbit cu fondul de investiţii pentru o ofertă de 10 milioane de lire sterline şi nu am primit de la ei negația. Dacă toate echipele din Europa negociază numai din 10 în 10, eu am cerut doar prima unitate. Eu sunt mic, cer prima unitate", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Presa din Belgia confirmă spusele patronului stelist și notează că Herman Van Holsbeeck, din conducerea lui Anderlecht, este cel care va veni la București pentru negocieri.

 Alex Chipciu a ajuns la gruparea belgiană în această vară, pentru suma de 3 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.