Liga 1

Gigi Becali a caracterizat grupa Stelei din Europa League: "Chec, cozonac și franzelă" :) » Ce spune despre transferul lui Alibec

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 August 2016

Gigi Becali a analizat grupa Stelei din Europa League, unde roș-albaștrii vor întâlni Villarreal, Zurich și Osmanlispor. Acesta a mai afirmat că nu va mai insista pentru Denis Alibec decât în situația în care Astra va da semne că vrea să-l vândă pe atacant.

"Grupa asta este chec, cozonac și franzelă: chec cu Zurich, cozonac turcii (n.r. Osmanlispor) și franzela care e mai tare: spaniolii (n.r. Villarreal). Până la spanioli, mâncăm noi checul și cozonacul, franzela e mai tare, poate o lăsăm.

Nu e frumos să mai plusez la Alibec dacă Astra s-a calificat. Trebuie să spună dacă vor să-l vândă. Ei vor să-i ia acum pe De Amorim și Boldrin, dar să dea două milioane dacă îi vor. Dacă vor să-l dea pe Alibec, să trimită o vorbă", a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a caracterizat în aceeași notă și confruntarea de astăzi cu Pandurii, în urma căreia Steaua poate urca pe primul loc.

"La Severin este unt pe pâine. Nu e meci ușor, normal trebuie să câștigăm noi. Nu cred că ne poate sta cineva în cale sezonul ăsta în România."

Steaua va juca la Severin, împotriva echipei Pandurii Târgu-Jiu,astăzi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.