Liga 1

VIDEO » Steaua e noul lider al Ligii 1 după victoria cu Pandurii, scor 1-0 » Boldrin a marcat cu o execuție de senzație

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2016

Steaua a câștigat derby-ul etapei a 6-a pe terenul Pandurilor, scor 1-0, după reușita superbă a lui Boldrin: lovitură liberă dintr-un unghi de 45 de grade. Formația lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe primul loc în Liga 1.

Vezi meciul liveTEXT

PANDURII - STEAUA 0-1  (VIDEO)
A marcat: Boldrin 69

Roș-albaștrii au început mai bine și au avut prima ocazie în minutul 4, când Stanciu a șutat de la 20 de metri și Lazar a reținut cu emoții. În minutul 16, Boldrin a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, dar balonul trece puțin pe lângă poară.

Gorjenii își trec și ei în cont prima ocazie după prima jumătate de oră. Țucudean a fost angajat bine de Pleașcă, atacantul a scăpat spre poartă, însă vârful a greșit pasa către Herea și faza s-a stins.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 68 de Boldrin. Fostul jucător al Astrei a executat perfect o lovitură liberă din lateralul careului de 16 metri. Astfel, Boldrin devine primul jucător al noului sezon care marchează pentru două echipe diferite (Astra și Steaua).

La ultima fază a meciului, gorjenii au executat o lovitură liberă, Tamaș a respins greșit și băieții lui Grigoraș n-au reușit să împingă balonul în poartă.

Steaua e lider în acest moment după primele 6 etape, cu 13 puncte și cu un meci în minus, în timp ce Pandurii au acumulat 9 puncte și sunt pe poziția a 4-a.

Echipele de start:

Pandurii:  Lazar - Pleașcă, Pițian, Vasijevici, Grecu - Mrzljak, Obodo - Voiculeț, Sânmărtean, Herea - Țucudean
Rezerve: Stanca, Buijs, Trifu, Ungurușan, Munteanu, Alexandru Valentin, Răuță

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Achim, Boldrin - Ad. Popa, Stanciu (cpt), De Amorim - Fl. Tănase.
Rezerve: Cojocaru - Hamroun, Tudorie, Sulley, Aganovici, Ovidiu Popescu, Bourceanu.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.