Stranieri

VIDEO Chiricheș a prins doar cinci minute la Napoli, în meciul câștigat cu AC Milan » Radu Ștefan a fost integralist la Lazio

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2016

Napoli a câștigat cu 4-2 meciul jucat pe teren propriu împotriva celor de la AC Milan, însă Vlad Chiricheș a jucta doar cinci minute pentru napoletani.

Milik, atacantul polonez transferat de Napoli de la Ajax în această vară a înscris o "dublă" ('18, '33) în prima repriză, însă Niang ('51) și Suso ('55) au restabilit egalitatea în primele zece minute din repriza a doua. Callejon a adus-o pe Napoli din nou în avantaj, cu un sfert de oră înainte de final, iar un minut mai târziu Kucka a văzut cartonașul roșu.

Vezi AICI golurile

Niang a fost și el eliminat în minutul 88, când a văzut al doilea galben, iar Romagnoli a stabilit scorul final, cu un autogol marcat în penultimul minut de joc. Vlad Chiricheș a fost introdus pe teren în minutul 89, în locul lui Albiol.

Radu Ștefan a fost integralist în înfrângerea suferită de Lazio în fața campioanei Juventus, scor 0-1. 

Unicul gol al partidei disputate pe Stadio Olimpico a fost marcat de Sami Khedira, în minutul 66, după o pasă a lui Dybala.

Vezi AICI rezumatul

Fundașul de 29 de ani a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren la finalul sezonului trecut. În prima etapă din acest sezon, Radu Ștefan nu a făcut parte din lotul lui Lazio pentru meciul cu Bergamo din cauza unor probleme musculare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.