Nationala

Prima acțiune din "era Daum" » Tricolorii au început să sosească la Mogoșoaia, pentru meciul cu Muntenegru

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Justin Gafiuc  —  duminică, 28 august 2016

Pregătirile pentru partida cu Muntenegru, prima din preliminarile Campionatului Mondial din 2018, au început deja iar jucătorii selecționați de Christoph Daum au început să ajungă la baza de pregătire.

UPDATE/ Tricolorii se vor antrena astăzi pe Terenul 2 pentru ca Terenul 1 să fie în cele mai bune condiții pentru ședința de pregătire cu public, de mâine.

Primul ajuns la baza de pregătire de la Mogoșoaia a fost Florin Andone. Atacantul român a ajuns ieri, după ce vineri seara a fost titular în meciul disputat de Deportivo la Coruna împotriva celor de la Betis.

Selecționerul Christoph Daum a ajuns și el la baza de pregătire astăzi, în jurul 11, alături de secundul său.

La 17:30 este programat primul antrenament al echipei naționale, cu un grup de aproximativ 14 jucători, care vor ajunge în decursul zilei la Mogoșoaia. Printre aceștia, se vor afla și steliștii convocați de Daum la lot: Achim, Enache, Stanciu și Adi Popa.

Printre stranierii care vor ajunge astăzi în cantonamentul naționalei se numără Chiricheș, Pantilimon, Dragoș Grigore, Bicfalvi, Hoban, și Maxim, în timp ce restul sunt așteptați să ajungă mine.

La Mogoșoaia încă se lucrează la sala de forță a Centrului de pregătire.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie, pe Cluj Arena. Partida va putea fi urmărită în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.