Liga 1

EXCLUSIV Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

Articol de Alin Grigore  —  duminică, 28 august 2016

Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului, echipă de la care a ajuns Nicolae Stanciu la Steaua în 2013 pentru 700.000 de euro, a comentat transferul fotbalistului la Anderlecht.

"E o sumă nu frumoasă, e o sumă care depășește orice fel de așteptări ale tuturor. E extraordinar de bine pentru el, pentru club, pentru toată lumea. Poate urca la un club mai mare decât Anderlecht, totul depinde doar de el.

Când a plecat de la Vaslui la Steaua pentru 700.000 de euro nu m-am gândit că poate valora 9,8 milioane de euro", a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP.ro.

Omul de afaceri a comentat și declarația lui Gigi Becali în care patronul Stelei a spus că după banii primiți de la Anderlecht îi va da o șampanie lui Adrian Porumboiu.

"E binevenită șampania de la Gigi. Nu am avut vreo clauză, e normală decizia lui", a adăugat Porumboiu.

Porumboiu consideră că Boldrin e înlocuitorul perfect pentru Stanciu: "Gigi a pregătit bine transferul lui Stanciu. L-a transferat pe Boldrin pentru a acoperi plecarea lui Stanciu. A fost deștept Gigi".

"Steaua are o grupă ușoară în Europa League. Cu Zurich am făcut noi 2-2 la Piatra Neamț, iar în retur parcă am luat bătaie. Villarreal ar mai fi problema, în rest e apă de ploaie" Adrian Porumboiu

Citește și: Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

Citește și:

Citește și: Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Citește și: Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

Citește și: Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus" 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.