Liga 1

Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 August 2016

Steaua a parafat astăzi transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht pentru suma de 9,8 milioane de euro, acord anunțat în premieră astăzi de GSP.ro. Roș-albaștrii însă au avut o ofertă de 10 milioane de la o altă echipă puternică.

Gigi Becali, patronul Stelei, spune că turcii de la Beșiktaș i-au oferit 10 milioane de euro pentru Stanciu, însă a decis să-l vândă belgienilor pentru că aceștia au venit primii la negocieri.

"Mai aveam o ofertă din Turcia, primeam 10 milioane de euro. 3,5 milioane acum, iar la anul restul de 6,5 milioane. Oferta era de la Beșiktaș. Dar am apreciat că cei de la Anderlecht au venit până aici și de aceea l-am dat lor. Voi lua toți banii în 10 luni", a declarat Gigi Becali la Digi.

 

Citește și: Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

Citește și:

Citește și: Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

Citește și: Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

Citește și: Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus" 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.