Campionate

VIDEO+FOTO Care e diferența dintre City și West Ham? Fostele adversare ale românilor în Europa s-au înfruntat azi în Premier League

+9 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2016

Manchester City n-a avut viață ușoară pe propriul teren în meciul câștigat cu 3-1 în fața lui West Ham, în cea de-a treia etapă.

Trupa lui Pep Guardiola a deschis scorul rapid și avea 1-0 în minutul 7 după reușita lui Sterling. În minutul 18, Fernandinho majora diferența și se părea că "cetățenii" nu vor avea mari probleme.

Totuși, în minutul 58, Antonio a înscris pentru West Ham și "ciocănarii" au reintrat în joc. Scorul final a fost stabilit de Sterling în minutele de prelungire ale meciului.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

STATISTICĂ: MANCHESTER CITY - WEST HAM

Posesie: 67%-33%
Ocazii de gol: 22-9
Șuturi pe poartă: 5-2
Lovituri libere: 13-10
Cornere: 5-4*
*sursa flashscore.ro

Manchester City a fost adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor. "Cetățenii" au învins vicecampioana României în dublă manșă, 5-0 la București și 1-0 pe teren propriu, calificându-se astfel în grupele Ligii.

De partea cealaltă, West Ham a întâlnit și ea o echipă românească, însă în play-off-ul Europa League, iar deznodământul a fost altul. "Ciocănarii" au dat peste Astra, care s-a calificat în grupe după egalul de la Giurgiu, 1-1, și victoria din Anglia, scor 1-0.

După primele 3 etape, Manchester City are maximum de puncte puse în joc, fiind lider în Premier League, în timp ce West Ham e pe locul 12, cu 3 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.