Liga 1

Probleme pentru Andrei Ivan » Atacantul s-a accidentat cu Viitorul, dar Mulțescu a trimis în teren noua "perlă" a Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2016

Gheorghe Mulțescu a fost nevoit să-l schimbe pe Andrei Ivan la pauza meciului dintre CSU Craiova și Viitorul, scor 2-1, din cauza unei accidentări.

În locul lui Ivan, antrenorul oltenilor l-a trimis în teren pe juniorul Alin Manea (19 ani), care a făcut un meci foarte bun. El a trimis pasa de gol de la reușita lui Bancu, plus alte câteva mingi care puteau fi decisive.

"Andrei Ivan are o leziune musculară. L-am ales pe Manea să intre în teren. Trebuia să aleg dintre doi jucători, dar eu l-am văzut pe Manea în pregătiri și știam ce poate. Am primit sfaturi să bag alt jucător cu experiență, dar până la urmă a ieșit bine. Pauza vine foarte bine acum pentru a ne pune la punct fizic", a spus Mulțescu la Dolcesport.

"Vreau să remarc și eu pe acest băiat, Manea, pe care l-am văzut pentru prima dată. Cred că a fost debut. Noul Zoli Crișan, după părerea mea. Micuț, rapid... Tot ce a făcut a făcut perfect. E incredibil, nu știu de unde l-au scos. Cred că a avut o baghetă magică Mulțescu. Extraordinar! Câtă maturitate pentru un puști. Tot ce a făcut a făcut perfect. Pasă de gol, a doua pasă cu care l-a lăsat singur pe Bancu..." Gabi Balint la Digisport

8 e nota
primită de Alin Manea după meciul de azi, cu Viitorul

...despre meciul cu Viitorul: "Am trăit multe emoții, am ratat o grămadă de ocazii. E bine că am reușit să înscriem de două ori. Al șaptelea meci cu o evoluție constant bună. Problema noastră rămâne finalizarea. Am făcut presing avansat, ei n-au putut să construiască. Echipa lui Hagi joacă foarte bine, e munca lui. Cred că merită mult mai mult, o echipă de Champions League. Se vede mâna antrenorului la Viitorul, a construit o echipă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.