Liga 1

Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2016

Gheorghe Hagi a rămas plăcut surprins de transferul lui Nicolae Stanciu de la Steaua la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro și are mare încredere în fostul decar al roș-albaștrilor. 

"E un transfer important. Sper ca Stanciu să reușească, sper să țină steagul sus. Face imagine frumoasă României", a declarat Hagi la Dolcesport.

Antrenorul Viitorului a vorbit și despre înfrângerea echipei sale de pe terenul lui CSU Craiova, scor 1-2.

"A fost un meci bun cu două echipe bune. Am făcut o repriză mai bună ca ei, dar în repriza secundă am făcut niște greșeli și am primit goluri. Publicul i-a ajutat.

Am fost competitivi, meritam mai mult, dar am intrat puțin relaxați după pauză. De anul trecut de la meciul cu Craiova am schimbat 7 jucători. Acum sunt în vacanță două săptămâni", a adăugat Hagi.

Citește și: Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

Citește și:

Citește și: Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

Citește și: Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Citește și: Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.