Handbal

Cristina Neagu, dezvăluire tulburătoare: "Nu îmi mai găsesc motivația, nu mă mai antrenez de două săptămâni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2016

Cristina Neagu e cu moralul la pământ după ce echipa națională de handbal a României a fost eliminată încă din grupe la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Dacă trec peste problemele de sănătate, accidentările grave şi tot ce a însemnat revenirea mea pe teren de fiecare dată, da, este cea mai mare dezamăgire, vorbind strict de handbal. Niciodată nu am plâns aşa. De vreo două ori s-a mai întâmplat, dar nu aşa cum a fost la Rio.

Am plâns încă vreo două zile după ce am ratat. Este o situaţie foarte grea pentru mine, sincer. Nu pot defini starea mea, nu-mi găsesc motivaţia, iar acum nu m-am antrenat de la ultimul meci de la Rio, cel cu Norvegia, nu pot. Parcă am o piatră pe mine, mă apasă mult, pentru că îmi doream enorm.

Da, aşa e, sper doar că pentru mine, schimbând mediul, adică la Buducnost după 3 luni, ar putea însemna altceva. Sper să îmi găsesc motivaţia, iubesc acest sport, iar o astfel de mare dezamăgire, chiar şi cea mai mare fiind, nu mă va opri. Va fi o situaţie grea în echipă, dar mizez pe faptul că ne vom găsi motivaţia împreună", a spus Cristina pentru News.ro.

Următoarea competiție oficială pentru fetele noastre este Campionatul European din Suedia (5-18 decembrie), unde România e în grupa D alături cu campioana olimpică Rusia, Norvegia și Croația.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.