Europa League

VIDEO Cum s-au descurcat adversarii Stelei în weekend! Zurich, singura care a câștigat » Rusescu, decisiv la Osmanlispor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 august 2016

Adversarele Stelei din grupele Europa League n-au pierdut în ultimul weekend. Două dintre ele au remizat, iar Zurich continuă parcursul excelent.

Zurich s-a impus pe terenul lui Schaffhausen, scor 1-3. Scorul a fost dechis în minutul 11, când Luis a înscris în propria poartă.

În minutul 51 albanezul Sadiku a făcut 2-0, însă 18 minute mai târziu gazdele au revenit în joc și au redus din diferență.

Oaspeții au mai punctat o dată în minutul 89 și ajung la 16puncte în 6 etape.

Remize pentru Villarreal și Osmanlispor

Villarreal a terminat la egalitate cu Sevilla, scor 0-0. Partida a fost condusă de oaspeți, însă adversara Stelei a avut ocaziile importante.

VIDEO

Mai mult, Sevilla n-a tras nici un șut pe spațiul porții pe parcursul celor 90 de minute, însă putea marca în minutul 89 când Sarabia a lovit bara.

Și Villarreal a lovit bara în minutul 60 după un șut al lui Trigueros. Sergio Rico, Bruno și Soriano au avut și ei niște ocazii mari, în timp ce lui Rafael Santos Borre i s-a anulat pentru ofsaid un gol marcat în minutul 42.

Villarreal are două puncte după două etape în Spania. A remizat cu Granada, 1-1 în prima rundă.

Pasă de gol pentru Rusescu

Cu Raul Rusescu titular, Osmanlispor a terminat la egalitate cu echipa lui Bogdan Stancu, Genclerbirligi, scor 2-2.

VIDEO

Primul care a ieșit la rampă a fost Rusescu. Acesta a pasat excelent în minutul 9, când Delarge a înscris pentru 1-0. Avea să fie 2-0 în minutul 16, când Guven a marcat.

Gencler a redus din diferență în minutul 43, iar Bogdan Stancu a marcat din penalty în minutul 65. Osmanlispor rămâne fără victorie după primele două etape, având două puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.