Liga 1

Șumudică le răspunde celor care susțin că West Ham nu și-a dorit calificarea: "Să nu mai spună lumea că au jucat cu echipa a doua "

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 August 2016

Marius Șumudică le-a răspuns celor care susțin că Astra profitat de dezinteresul englezilor de la West Ham pentru a se califica în grupele Europa League.

"Bugetul nostru este de cinci sau șase milioane de euro. La noi problemele sunt următoarele: salariile jucătorilor mei se ridică la 130.000 de euro pe lună, toți jucătorii. Când scoți o echipă precum West Ham, înseamnă enorm.

West Ham a jucat cu City. Au avut opt jucători care au jucat cu noi în primul 11, să nu mai spună lumea că au jucat cu echipa a doua și că nu i-a interesat", a spus Șumudică la televiziunea sportro.

 Acesta a explicat și evoluția slabă a fotbaliștilor săi în meciul cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, 1-1. 

"Am jucat repede, la două zile, e greu să aduci jucătorii cu picioarele pe pământ. Avem de suferit din cauza terenului, care este mizerabil, nu știu de ce e așa, zici că e arat. N-am putut să ne impunem jocul. Nefiind pe bancă, nu pot să-mi aduc aportul.

Silviu Lung a suferit o lovitură la genunchi în meciul cu West Ham, i s-a făcut o injecție atunci,  dar nu am vrut să riscăm", a adăugat antrenorul Astrei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.