Liga 1

Becali, lăudat pentru transferul lui Stanciu: "Știe să negocieze, de aceea a avut succes în afaceri" » Transferă Steaua de la Dinamo?

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 August 2016

Helmuth Duckadam a lăudat modul în care Gigi Becali a negociat transferul lui Nicolae Stanciu și este de părere că jucătorul a plecat la momentul oportun.

"S-a dovedit că patronul știe să negocieze, de aceea a avut succes în afaceri. Acum era momentul ca Stanciu să plece pentru că a fost unul dintre cei mai vechi jucători de la Steaua, iar după 3-4 ani e bine ca un jucător să schimbe echipa pentru a avea o altă motivație. Îl are pe Alex Chpiciu acolo, sunt sigur că acomodarea va fi mult mai ușoară", a spus Duckadam la Digi Sport.

Directorul de imagine al Stelei susține că nu exclude posibilitatea ca jucători de la Dinamo să ajungă la echipa roș-albastră.

"Dacă se va ivi o posibilitate, de ce nu? Sunt jucători interesanți și la Dinamo, depinde de posibiliatea de a lua acești jucători", a adăugat fostul portar stelist.

Nicolae Stanciu a fost transferat de la Steaua la Anderlecht pentru aproximativ 10 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător transferat din Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.