Stranieri

EXCLUSIV Toate detaliile contractului semnat de Stanciu cu Anderlecht! Salariu fantastic pentru omul de aproape 10 milioane al Stelei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 29 August 2016

Nicolae Stanciu a ajuns în această dimineață la Bruxelles, unde a efectuat vizita medicală a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Anderlecht în jurul orei 16:00!

UPDATE 16:10

Anderlecht l-a prezentat oficial pe Stanciu!

(știrea inițială)

Acesta va lua 900.000 de euro plus bonusuri în primul an de contract. Salariul va crește în fiecare an.

În ultimul an de contract va ajunge să aibă 1,5 milioane de euro pe an plus bonusuri substanțiale în funcție de performanțe.

"Domnul Becali mi-a spus clar că vrea 10 milioane de euro. Am tăcut și am muncit! Eu cu Gigi avem o relație specială, face parte din familia mea. Mi-a spus că eu sunt singura care pot să reușesc într-o lume a bărbaților. Sunt fericită pentru Nicușor, cel care a avut mai multe oferte în această vară. Sunt fericită și sunt mândră că-l reprezint"
Anamaria Prodan, agentul lui Stanciu

Cele două părți s-au înțeles pentru un transfer de 10 milioane de euro, din care Becali a declarat că mai scade 200.000 de euro, în cazul în care Anderlecht achită suma în 10 luni.

Nicușor Stanciu revine în această seară în jurul orei 23:00 în țară. Va rata primul antrenament al naționalei, care e programat la ora 17:00. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.