Liga 1

Abia a plecat Stanciu, dar se preconizează deja următorul transfer de răsunet al Stelei: "O să-l facă de 4-5 milioane" + Un nou jucător care ar trebui urmărit de Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 august 2016

Basarab Panduru este de părere că următorul jucător pentru care Steaua poate obține o sumă mare de bani este Florin Tănase, transferat în această vară de la Viitorul.

"Pe Tănase poate o să-l facă peste câțiva ani de 4-5 milioane, dar ai dat 1,5 milioane pe el. Tu ce faci? Aduci jucători talentați, le pui haltera aceia pe umeri... că până la urmă la Steaua e o fabrică de produs jucători. Vin cu talent de la alte echipe, îi încarcă bine și îi vinde repede", a spus Panduru la Dolce Sport.

Acesta a adăugat că următorul tânăr care va ajunge la Steaua este Florinel Coman, atacantul de 18 ani al echipei lui Gheorghe Hagi.

"Eu cred că în vreo doi ani Gigi Becali îl va cumpăra pe Florinel Coman de la Viitorul. Dar dacă jucătorul își vede de treabă. Eu văd calitate la el, văd cum pune piciorul pe minge, cum își face preluarea. Și are și fizic...nu se poate cu aceste calități să nu ajungi la un club mai mare."

Nicolae Stanciu a fost transferat la Anderlecht pentru 10 milioane de euro și a devenit cel mai scump jucător plecat din Liga 1. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.