Stranieri

Mutu s-a întâlnit cu Ianis Hagi și i-a oferit câteva sfaturi: "Pe lângă răbdare, mai trebuie să lucreze la ceva esențial"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 August 2016

Adrian Mutu a fost invitat special la aniversarea a 90 de ani de existență a Fiorentinei. "Briliantul" a fost aplaudat de un stadion întreg la meciul aniversar contra lui Chievo, scor 1-0.

Fostul atacant s-a întâlnit și cu Ianis Hagi, transferat anul acesta de la Viitorul la Fiorentina, căruia i-a oferit câteva sfaturi.

"Cu Ciprian (n.r. Ciprian Tătărușanu) nu m-am văzut, pentru că l-au dus direct la spital după ce s-a accidentat. Am înțeles că e bine. În schimb, am vorbit cu Ianis (n.r. Ianis Hagi), l-am întrebat ce face și mi-a spus e bine. I-am spus să aibă răbdare.

E jucător tânăr, are 17 ani și are timp să crească. E un lucru foarte bun că a fost pe bancă. Sper să se antreneze bine, să pună 4-5 kilograme de mușchi pe el, să fie mai puternic, pentru că înălțimea o are. Să aibă răbdare, pentru că e foarte tânăr", a declarat Adrian Mutu.

"A fost stadionul plin, au strigat vreo 2-3 minute 'Il Fenomeno' și m-am simțit extraordinar. Îmi treceau așa multe amintiri, driblinguri făcute și goluri date acolo. Am multe amintiri frumoase pe Artemio Franchi, la câte goluri am dat. Știți cum e, bucuriile nu mi le aduc aminte așa bine, pentru că au fost multe. Îmi amintesc, de exemplu, când am fost eliminați la 11 metri în semifinalele Europa League cu Glasgow Rangers. A fost o durere sportivă, ca să spun așa" Adrian Mutu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.