Nationala

Prodanca - Bodescu 1-0 » Cum a trecut Anamaria Prodan peste secretarul general adjunct de la FRF și s-a dus direct la Daum!

Anamaria Prodan a devenit impresara lui Stanciu la scurt timp după transferul acestuia la Steaua

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday 30th of August 2016 12:00

Secretarul general adjunct al FRF a luat foc duminică seara, când a aflat că impresara lui Stanciu a venit pe neașteptate la Mogoșoaia ca să obțină direct de la selecționer o zi liberă pentru jucător în vederea parafării contractului cu Anderlecht.

N-a fost deloc liniște în cantonamentul naționalei în prima seară petrecută la Mogoșoaia cu o parte dintre convocații pentru partida cu Muntenegru. În jurul orei 21:00, duminică, Anamaria Prodan a apărut inopinat în complexul "tricolorilor" împreună cu Nicușor Stanciu.

Scopul: să găsească înțelegere la Christoph Daum spre a-i da voie jucătorului să lipsească o zi din pregătirea de la lot ca să meargă la Bruxelles în vederea semnării contractului cu Anderlecht.

"Tu chiar vrei să ne certăm?"

Operațiunea s-a rezolvat, impresara a postat un mesaj de mulțumire pe Facebook pentru selecționer și federali, dar în spatele demersului s-a lăsat cu scântei. Când a aflat că soția lui Reghecampf  era chiar în holul hotelului de la Mogoșoaia, secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, s-a înnegrit de furie. I-a telefonat agentei spre a o soma să părăsească imediat incinta cantonamentului, urmând ca discuția cu selecționerul să fie purtată prin intermediari.

Anamaria Prodan s-a contrat însă puternic cu Bodescu, încercând totuși să oprească sarabanda nervoasă, de orgoliu rănit, a federalului. "Tu chiar vrei să ne certăm? Spune-mi dacă vrei să ne certăm!" a fost una dintre replicile impresarei lui Nicușor.

Bodescu nu agrea plecarea

Există indicii că Bodescu s-ar fi pronunțat inițial împotriva eliberării lui Stanciu, iar o discuție directă Anamaria Prodan - Daum i-a stricat strategia și opțiunea. Selecționerul a înțeles până la urmă urgența situației, iar mijlocașul a putut pleca încă de duminică seara de la Mogoșoaia pentru a-și pregăti călătoria-flash de a doua zi către Belgia și înapoi.

"Impresara nu avea ce să caute în interiorul cantonamentului. Firma de pauză va suporta consecințele. Discuția cu selecționerul ar fi trebuit s-o poarte jucătorul direct, nu prin intermediul agentului!"
Gabriel Bodescu, secretar general FRF

24de ore a lipsit Stanciu din cantonamentul "tricolorilor", unde a revenit aseară în calitate de jucător al lui Anderlecht

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.