Tenis

US OPEN 2016. Start! Simona Halep debutează AZI în ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Cine transmite la TV

Articol de Roxana Fleşeru  —  Tuesday 30th of August 2016 12:00

Simona Halep debutează azi la ultimul turneu de Mare Șlem al anului contra lui Kirsten Flipkens. Meciul va fi în direct la Eurosport, de la ora 18:00 (ora României) și liveTEXT pe GSP.ro.

A cincea jucătoare a lumii joacă azi în primul tur la US Open 2016 contra belgiencei Kirsten Flipkens, jucătoare pe care a învins-o în toate cele patru întâlniri precedente. Turneul de la New York este al patrulea de Mare Șlem al anului.

Simona a fost eliminată din primul tur la Australian Open, a ajuns în optimi la Roland Garros și în sferturi la Wimbledon în acest sezon. Dacă mergem un pic mai în spate, românca a reușit la US Open în 2015 un parcurs care a dus-o până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de Flavia Pennettta, cea care avea să câștige trofeul.

Performanța din 2015 este și cea mai bună a româncei în turneul de la New York, unde acum participă pentru a șaptea oară.

Meciul din primul tur cu belgianca, numărul 56 WTA, a fost programat de organizatori să deschidă a doua zi de competiție pe Arena Arthur Ashe, cea mai mare din complex și care beneficiază din acest an de un acoperiș retractabil.

Simona a ajuns în orașul care nu doarme niciodată după un parcus excelent pe hard-ul nord-american, ea impunându-se la Montreal și ajungând până în semifinale la Cincinnati.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.