Liga 1

GALERIE FOTO EXCLUSIV Scandal la pauza meciului dintre Botoșani și ASA » Dan Alexa a sărit la arbitri și la Leo Grozavu: "A fost un arbitraj prost"

+5 Foto
Foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 August 2016

Leo Grozavu și Dan Alexa s-au luat la ceartă la pauza meciului dintre FC Botoșani și ASA Târgu Mureș.

Alexa s-a dus glonț la arbitrul central imediat după fluierul final al primei reprize pentru a-i reproșa numărul prea mare de minute cu care a prelungi prima parte.

Dan Alexa a fost nemulțumit că Bordeianu a marcat în prelungiri golul cu care FC Botoșani a redus din handicap și a intrat la cabine cu scorul de 1-2.

După ce a terminat cu arbitrii, Alexa s-a îndreptat către Leo Grozavu cu care s-a luat la ceartă, gesticulând amenințător. După pauză, botoșănenii au întors scorul, 3-2.

"FC Botoșani e o echipă bună care joacă foarte bine acasă, dar momentul psihologic a fost când am luat gol în prelungirile primei reprize. A fost un arbitraj prost al domnului Rădulescu. Suntem într-o situație foarte grea. Cu domnul Grozav n-a fost nimic, mi-a părut rău că ei trebuiau să ia roșu când noi aveam 2-0", a declarat Dan Alexa la Dolcesport.

"Nu știu ce nemulțumiri are Dan Alexa. Nu știu de ce au fost așa de nervoși. Nu cred că trebuia să luăm roșu. Eu sunt calm și când sunt nervos" Leo Grozavu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.