Nationala

Pierdere pentru echipa națională » Christoph Daum a trimis acasă un jucător din cauza accidentării

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 August 2016

Selecționerul Christoph Daum a decis să nu-l țină în lot pe Alin Toșca, fundașul Stelei, pentru meciul cu Muntenegru de pe 4 septembrie, de pe Cluj Arena.

Motivul pentru care selecționerul a luat această decizie este o accidentare suferită de fundașul de 24 de ani, anunță Dolcesport. În locul lui Toșca nu va veni nimeni la lot.

Alin Toșca suferise o accidentare în meciul tur cu Manchester City (16 august / 5-0 pentru englezi). Era vorba de o fractură. Timpul estimat pentru revenirea pe teren era de 21 de zile și stafful a sperat că va fi apt pentru convocare.

Aceasta e a doua accidentare care îl face pe Daum să-și schimbe planurile. 

Portarul Ciprian Tătărușanu, convocat inițial, s-a accidentat și el în meciul dintre Fiorentina și Chievo. În locul lui Tătărușanu a fost adus Cristi Bălgrădean.

România va primi vizita Muntenegrului pe 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena. Meciul contează pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

LOTUL LĂRGIT PENTRU PARTIDA CU MUNTENEGRU

  • Portari: Pantilimon (Watford), S. Lung jr. (Astra), Bălgrădean (Chiajna)
  • Fundași: Săpunaru (Astra), V. Găman (Karabükspor), Chiricheș (Napoli), Moți (Ludogoreţ), Dr. Grigore (Al Sailiya), Mățel (Dinamo Zagreb), St. Filip (Dinamo), G. Enache (Steaua)
  • Mijlocași: Vl. Achim (FC Steaua București), Bicfalvi (Tom Tomsk), Hoban (Hapoel Be'er Sheva), R. Marin (Viitorul), N. Stanciu (Steaua), Al. Maxim (VfB Stuttgart), Chipciu (Anderlecht), Torje (Terek), Benzar (Viitorul), Ad. Popa (Steaua)
  • Atacanți: B. Stancu (Genclerbirligi), Fl. Andone (Deportivo), Keșeru (Ludogoreţ), D. Rotariu (Dinamo)
    * Din acest lot lărgit se va mai renunța la 2 jucători.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.