Liga 1

Ironii ale lui Porumboiu la adresa "câinilor" după plecarea lui Stanciu de la Steaua: "La Dinamo de la cine să fure meserie?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 august 2016

Adrian Porumboiu glumește după plecarea lui Stanciu de la Steaua. Fostul patron al celor de la FC Vaslui îl felicită pe Gigi Becali pentru afacerea făcută. 

"N-avea rost să mai pun clauze când l-am dat la Steaua. FC Vaslui era un club înjunghiat şi stătea pe o bombă atomică. Felicit Steaua pentru transfer, îl felicit și pe el. 

Sper să nu se oprească aici și să plece la un club și mai mare. Să fie o trambulină pentru el Anderlecht. 

Dacă rămânea la Dinamo, de la cine fura meserie? De la Boubacar, sau de la cine? A învăţat la Vaslui de la Sânmârtean, de la Adailton”, a spus Porumboiu conform Fanatik.

Omul de afaceri se referă la faptul că în 2011 Stanciu ajunsese la un acord cu Dinamo înainte să semneze cu FC Vaslui. Până la urmă, fotbalistul a rupt înțelegerea cu "câinii" și a ales Moldova. 

...despre negocieri: "Gigi a jucat cartea ca un jucător super-inteligent. Credeai că e cacealma, dar i-a reuşit, a jucat ca un maestru. A scos maximum din cartea asta”, a mai spus Porumboiu.

700.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Stanciu de la Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.