Liga 1

Lovitură pentru Dinamo! Un om de bază a refuzat prelungirea contractului » Ar fi avut cel mai mare salariu din ultimul an

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 30 august 2016

Atacantul Harlem Gnohere a refuzat prelungirea înțelegerii cu Dinamo, care va expira la finalul sezonului viitor.

Numeroasele runde de negocieri cu Gnohere nu au dat roade, iar atacantul de 28 de ani a declinat momentan oferta făcută de Dinamo.

Oficialii dinamoviști i-au oferit lui Gnohere oferta cea mai avantajoasă din istoria ultimilor ani la Dinamo, care cu tot cu bonusuri ajungea la 20.000 de euro pe lună!

"Momentan a declinat. Probabil joacă tare, dorind o plecare", au declarat surse apropiate clubului pentru GSP.ro.

Ofertele venite în această vară pentru Gnohere nu au depășit un milion de euro și au fost respinse de Dinamo. Oficialii "câinilor" au sperat că-l pot convinge pe atacantul de 28 de ani să rămână în România.

Este posibil ca oficialii clubului să aibă noi întrevederi cu Luana Rednic, agentul fotbalistului, însă nu este exclusă nici o plecare. Deși Dinamo nu ar vrea să se despartă de Gnohere, jucătorului i se caută variante și de un transfer extern în acest final de mercato, în cazul în care jucătorul își dorește să plece.

"Bizonul" a marcat deja de patru ori în șase etape jucate din această ediție a Ligii 1, fiind golgheterul echipei din Ștefan cel Mare.

1.250.000 €este cota lui Gnohere pe site-ul transfermarkt.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.